SMART4Apex is voor mij een ideale plek om met andere APEX experts kennis te delen. Tevens biedt dit gilde de mogelijkheid om met meerdere gelijkgestemden samen een project op te pakken.

ALAN ARENTSEN

De ideale plek om met andere APEX experts kennis te delen

Alan is een professional met jarenlange ervaring als softwareontwikkelaar. Na zijn Laboratorium Informatica en Automatisering studie heeft hij veel ervaring opgedaan met verschillende software ontwikkelingen en methoden. Dankzij deze ervaring kan hij functionele specificaties omzetten naar de software die de klant graag wil. Zijn kracht zit hem daarom ook in zijn diversiteit.

Na de migratie van een groot beheersysteem voor de openbare ruimte van Uniface naar APEX is hij enthousiast gebleven over APEX. Daarna heeft hij veel ervaring opgedaan met APEX en web ontwikkeling bij zowel overheid als bedrijfsleven.

Hij loopt voorop in zijn expertise op het gebied van APEX en deelt in deze rol zijn kennis actief met de community. Op de gebieden van PL/SQL, APEX en Oracle JET geeft hij regelmatig presentaties. Voor deze bijdrages heeft hij in juni 2017 een Oracle ACE award ontvangen.

Vanaf september 2017 heeft hij na bij 18 jaar besloten zijn passie voort te zetten met zijn eigen onderneming ‘Arentsen Database Consultancy’.

Alan is als voorzitter lid van het bestuur van de coöperatie.