Mobiel handhaven voor op de tablet

амфетамин спб купить закладки In samenwerking met de gemeente Almere en Stadsbeheer B.V. is SMART4Apex een project gestart voor het realiseren van een mobiele applicatie voor toezichthouders van gemeentes.

source url Met deze applicatie kunnen toezichthouders mede op basis van GPS-postitie de afgegeven vergunningen op een locatie digitaal inzien. Zo is het voor een ambtenaar snel inzichtelijk of er sprake is van bijvoorbeeld afwijkingen op de vergunning, illegale bouw, illegale stort, etc.

как перекумарить после соли

see url Doelstelling van het project is om op korte termijn een mobiele applicatie aan de klanten van Stadsbeheer B.V. voor te leggen. Vervolgens zal in samenwerking met haar klanten de applicatie verder worden uitgebreid.

купить курительный микс в украине